LİNK

LFS - Honda Civic Vtec EK 99

 


 

Yapımcı: Ali Hikmet Gültekin
DDS Düzenleme: Bilinmiyor

Honda Civic Vtec EK 99 Modu Nasıl Kurulur?

  1. Yukarıda bulunan butondan mod dosyasını indirin.
  2. İndirdiğiniz .rar uzantılı dosyayı açın.
  3. .rar uzantılı dosyanın içindeki veh isimli ve dds isimli dosyaları LFS’nin kurulu olduğu dizindeki “data” klasörünün içine atın.
  4. Çıkan soruya “Hedefteki dosyaları değiştir” cevabını veriyoruz ve dosyaları aktarıyoruz.
  5. Modun keyfini çıkartıyoruz!

Honda Civic Vtec EK 99 Genel Özellikleri:

Honda’nın Gebze’de açmış olduğu fabrikasında 1997 yılı sonunda üretimine başlanan yerli Honda Civicler’de
1.4 litre 90 HP ve aynı zamanda 1.6 litrelik 120 HP motorlar mevcuttu. Civic’in 1.6 litrelik, 16 supaplı
modern motorunun 120 beygirlik gücü birçok 1.8 ve 2.0 litrelik rakibinden daha yüksek performans elde ediyordu. Honda Gebze’de halen üretimine devam etmektedir ve fabrikası şuanda Avrupadaki 2. üretim tehsisi konumundadır .

Honda Civic Vtec EK 99, genel özelliklerinden bahs edecek olursak. Araç, C segmenti olarak bizleri karşılıyor. Motor performans özelikleri ise şu şekildedir. Önden çekişli ve 118 Kw gücündedir, yanısıra 153 torktur. Araç üst devirlerde iyi performans elde ederken alt devirlerde maalesef o kadar verimli değildir. 1.6 litrelik motara sahip olan Honda Civic Vtec EK 99 0-100 hızlanma değerine ancak 8 saniyede ulaşabiliyor.

Maximum ulaştığı son hız ise 207 km/s’ dir . Test ve teknik verilerden elde edebildiğimiz bilgiler ancak bu kadardır.

Tabii bu gibi genel ve teknik özelikleri Live For Speed oyununda doğrudan erişemiyorsunuz maalesef, bu gibi teknik ve genel özellikler ile Honda Civic Vtec EK 99 modunun hazzını tam anlamıyla almak istiyorsanız aracı bu forma büründürebileceğiniz bir çok mod mevcuttur.

Aracı tamamen kendinize göre kişiselleştirebileceğiniz bizimde önerebileceğimiz en uygun mod. Tweaker Kullanmanızı öneririz.

Yorum Gönder

1 Yorumlar