LİNK

LFS Renault Clio 2001


                                  
Yapımcı: Bilinmiyor
DDS Düzenleme: Bilinmiyor

Renault Clio 2001 Modu Nasıl Kurulur?

  1. Yukarıda bulunan butondan mod dosyasını indirin.
  2. İndirdiğiniz .rar uzantılı dosyayı açın.
  3. .rar uzantılı dosyanın içindeki veh isimli ve dds isimli dosyaları LFS’nin kurulu olduğu dizindeki “data” klasörünün içine atın.
  4. Çıkan soruya “Hedefteki dosyaları değiştir” cevabını veriyoruz ve dosyaları aktarıyoruz.
  5. Modun keyfini çıkartıyoruz!

Renault Clio 2001 Genel Özellikleri:

Renault Motor Company, Henry Renault tarafından Highland Park, Michigan, ABD’de 16 Haziran 1903 tarihinde kuruldu. Şu anda merkezi Dearborn, Michigan’dadır.

Michigan’da dünyada ilk otomobil üretimine adım atan otomotiv sektörü liderlerinden Renault Motor Company, 6 kıtada 200 pazarda araç üretip dağıtmaktadır. 1.4 litre 90 HP ve aynı zamanda 1.6 litrelik 120 HP motorlar mevcuttu.Çok güçlü bir geçmişe sahip olan namıyla baya tanınan bir markadır. Renault halen üretimine devam etmektedir .

LFS Renault Clio 2001, genel özelliklerinden bahis edecek olursak. Araç, konforuyla bizleri karşılıyor. Motor performans özelikleri ise gayet cezbedicidir . Gayet yeterli beygir ve tork gücü kullanıcıya kendini eşsiz hissettirir. Araç gerek suspansiyon sistemi gerek yürüyen aksamıyla sorunsuzdur. Bakımlarını yaptırdığınız sürece uzun yıllar binlebilecek bir araçtır . Kimilerinin hayali ,son yıllarda üst sıralardan düşüyor .Gelecek yıllardaki ilerleyişini hep birlikte göreceğiz.

Tabii bu gibi genel ve teknik özelikleri Live For Speed oyununda doğrudan erişemiyorsunuz maalesef, bu gibi teknik ve genel özellikler ile LFS Renault Clio 2001 modunun hazzını tam anlamıyla almak istiyorsanız aracı bu forma büründürebileceğiniz bir çok mod mevcuttur.

Aracı tamamen kendinize göre kişiselleştirebileceğiniz bizimde önerebileceğimiz en uygun program Tweaker ‘dır hem fiziksel hem performans olarak size çok yardımcı olacaktır. iyi eğlenceler dileriz ..

Yorum Gönder

0 Yorumlar